Psychologenpraktijk drs. Tom (T.J.M.) Moonen

Visie

Doelstelling van mijn praktijk is het bevorderen van psychische gezondheid.

Dit wordt onder andere bepaald door een gevoel en richting in het leven en de ervaring van zin zowel in het heden en als in het verleden, samen met een gevoel van persoonlijke groei en ontwikkeling. En tevens ook dat je hiervan bewust bent. Ook het kiezen van je eigen doelen in vrijheid draagt bij aan autonomie en het bieden van weerstand tegen anderen zodat je jouw mogelijkheden optimaal benut.

Het is van belang dat je mogelijkheden durft  te  leren kennen maar ook eventuele beperkingen kunt zien. Het meest krachtig en flexibel ben je als jouw kracht maximaal aanspreekt en mild met je beperkingen om leert gaan. Als relaties in jouw omgeving positief en vertrouwenwekkend zijn, kunnen we voor anderen zorgen en verzorgd worden.

Psychologische hulpverlening is een uitstekend middel om psychisch gezonder te worden of hierin verbetering in aan te brengen. Mijn inziens is het belangrijk om lichamelijk en psychisch fit en klachtenvrij te blijven. Daarom is een kleine investering in jezelf van wezenlijk belang. Als je met jezelf aan de slag gaat heeft dit een uitstraling op je hele omgeving en dat kan het verschil maken in alles wat je doet.